Zomerlessen

LET OP! Alleen voor huidige Voetjebal-leden

De zomerlessen zullen buiten plaatsvinden op dezelfde locaties waar nu de buitenlessen worden gegeven. Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden voor deze zomerlessen!

Wij zullen de lessen zo veel mogelijk in de ochtend laten plaatsvinden. Wij werken met inschrijvingen zodat wij een goede indicatie hebben van het aantal kinderen dat zal komen. Als u zich inschrijft, dan verwachten wij ook dat u aanwezig zult zijn.

 

De zomerlessen die wij organiseren zijn absoluut niet verplicht. Het is voor u een mogelijkheid om de voucher te besteden in de vorm van ‘normale’ lessen. Mocht dit geen mogelijkheid zijn, dan kunt u uw voucher ook besteden aan een kamp of voor volgend seizoen. Wij vinden het natuurlijk wel heel leuk om zo veel mogelijk kinderen te ontvangen! 

 

Aangezien niet iedereen voor dezelfde vorm van compensatie (voucher) heeft gekozen volgt hieronder een overzicht ter verduidelijking van wat dat voor u betekent qua (eventuele) kosten:

 

Optie 1: U mag kosteloos deelnemen aan de lessen.
Optie 2: Als er nog een bedrag op uw voucher staat, dan wordt dit opgemaakt. Als u geen waarde meer heeft op uw voucher, dan mag u kosteloos deelnemen aan de lessen.
Optie 3: Het eventueel openstaande bedrag op de voucher wordt verrekend. Mocht u geen waarde meer hebben op uw voucher, dan ontvangt u achteraf een factuur. 
Optie 4: U heeft niet gereageerd op ons aanbod voor een voucher. Mocht u willen deelnemen aan de zomerlessen, neem dan contact met ons op.


 

Mocht u nog vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar info@panasjamsterdam.nl.

JOS Watergraafsmeer

Sportpark Drieburg
Drie burgpad 3
1097HK Amsterdam

Korfbalvereniging Oranje Nassau

Sportpark 't Loopveld (Naast Hockeyclub AMVJ)
Aanloop 1 
1183SZ Amstelveen

FOOTY

Sportpark Footy
Spieringhorn 10
1043AA Amsterdam

Powerleague

Olympiaplein 31
1077CL Amsterdam
Panasj / Voetjebal Amsterdam
06-144 25 785 Nieuwe Kalfjeslaan 21
1182 AA Amstelveen
info@panasjamsterdam.nl
Terug naar boven