Prijzen

vrthrhhhrthh
vrthrhhhrthh

De kosten bedragen voor de eerste termijn (begin september t/m december)  €165,- voor 15 lessen. Daarnaast betaal je éénmalig € 35,= inschrijfgeld (incl. BTW), inclusief tenue Voetjebal. De kosten voor de tweede termijn (jan t/m begin juli) bedragen €209,- euro voor 19 lessen. Let op: Je kan gedurende het hele seizoen instromen. Het contributiegeld wordt dan aangepast naar de datum dat uw kind start.
Het gaat daarbij om wekelijkse lessen van  45 minuten op zaterdag.

 

Prijzen  
Inschrijfgeld  €35 euro
Kosten eerste termijn (sept. t/m dec, 14 lessen)  €165,-  euro *
Kosten tweede termijn (jan. t/m jul. 20 lessen)  €209,- euro *

 

* Let op: Als je later instroomt wordt het bedrag aangepast. 


U schrijft uw kind in principe in voor het hele seizoen. Een seizoen loopt gelijk met een schooljaar van september t/m juli. We schrijven het lesgeld af via automatische incasso in twee delen. U hoeft niets te doen! Opzeggen dient schriftelijk aan het einde van de eerste termijn (voor december) of aan het einde van het seizoen (voor juli). Als je niet wilt deelnemen aan het volgende seizoen dan kan je je afmelden door een email te sturen naar info@panasjamsterdam.nl. Als u uw kind niet zelf per email afmeldt dan loopt uw lidmaatschap door naar het volgende seizoen

PROEFLES
Uw kind kan ingeschreven worden vanaf 1,5 jarige leeftijd. Ten aanzien van een proefles hanteren wij het volgende: u schrijft uw kind in via de website. Vindt uw kind de eerste (proef)les leuk, dan wordt deze meegenomen in de facturatie/incasso. Vindt uw kind de proefles niet leuk, dan is deze les gratis.

Bij een teveel aan inschrijvingen hanteren wij een wachtlijst. Mochten wij u moeten teleurstellen, dan zullen wij er vervolgens alles aan doen om uw kind  zo snel mogelijk alsnog een plek te bezorgen!

Panasj / Voetjebal Amsterdam
06-144 25 785 Nieuwe Kalfjeslaan 21
1182 AA Amstelveen
info@panasjamsterdam.nl
Terug naar boven