VOETBAL-KAMPEN

Tijdens de Voetjebal kampen staan voetbal en plezier boven aan!
Iedereen is welkom!
Leer voetballen onder leiding van onze toptrainers en speel in de middag mee om de prijzen tijdens de competitie en het toernooi!

Het kamp bestaat uit twee onderdelen, in het ochtendprogramma krijgen de kinderen training waar ze werken aan hun eigen technische vaardigheden. 
In de middag wordt de groep verdeeld in kleurenteams en strijden zij tegen elkaar in de kleurencompetitie, waarna het toernooi volgt om alle aangeleerde skills in de praktijk toe te passen.

Kortom; een supergaaf en leerzaam kamp!
 

Voetjebal Mini-Kampen

Jong geleerd is oud gedaan!

Uniek in zijn soort zijn de Mini-kampen van Voetjebal. Hier kunnen kinderen al vanaf 3,5 jarige leeftijd aan deelnemen. Tijdens het mini-kamp van 09.30 - 12.30 uur worden de kinderen onder leiding van onze goed opgeleide trainers meegenomen naar de wereld van Voetjebal!

Met vrolijke muziek en speciaal ontwikkeld speelmateriaal maken de kinderen kennis met de basis van het voetbal. Daarnaast wordt er een groot beroep gedaan op de cognitieve ontwikkeling van de 'Mini's'. Zo leren zij om samen te spelen met elkaar en om te gaan met winst en verlies.

De ochtend wordt doorlopen met leuke spellen, leerzame oefeningen en uitdagingen. Deze onderdelen worden uiteraard afgewisseld met pauzes waar de kinderen genoeg te drinken en gezonde tussendoortjes krijgen.

Het kamp wordt traditioneel afgesloten met een prijsuitreiking waar iedereen een medaille, een diploma en een leuk cadeau mee naar huis krijgt!

Elk kamp weer een ontzettend leuke en leerzame tijd voor iedereen!

Voetjebal Junior-Kampen

Op naar een niveau hoger!

Met al jaren lange ervaring mogen wij zeggen dat de Voetjebal Junior kampen een goede keuze is voor de dagbesting voor de kinderen tijdens de vakantie.

Drie, vier of vijf dagen lang van 09.30 - 15.30 uur worden de kinderen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar op spelenderwijze uitgedaagd zichzelf weer verder te ontwikkelen. Onder begeleiding van opgeleide trainers met een pedagogische achtergrond staat bij Voetjebal het kind centraal.

Doe mee samen met vriendjes/vriendinnetjes of teamgenoten! 
Iedereen, elk niveau, is welkom bij Voetjebal. Of je nu al jaren voetbalt of op het kamp zelf pas voor het eerst tegen een bal aanschopt. Iedereen is van harte welkom!

Vast onderdeel van ons Voetjebal kamp is het VOETJEBAL TOERNOOI. Tijdens dit toernooi wordt er fanatiek en met veel plezier gestreden om verschillende mooie prijzen. Niemand gaat met lege handen naar huis. Ieder kind krijgt een mooie medaille, een bewijs van deelname en een presentje. 

Voetjebal kampen zijn ontzettend leerzaam én leuk!

Data & Informatie


 
Activiteiten
19-21 feb 2019
Datum 19-21 feb 2019
Tijdstip 09:30 - 15:30 uur
Locatie Sporthal de Pijp
Adres Lizzy Ansinghstraat 88, 1072 RD Amsterdam
Website bekijken
Bijdrage:
  • Lid, Extern, Introduc√©
    • € 179,- Driedaags Voetjebal JUNIOR (5 t/m 8 jaar) KROKUSKAMP 19 t/m 21 februari 2019
    • € 99,- Driedaags Voetjebal MINI (3,5 t/m 5 jaar) KROKUSKAMP 19 t/m 21 februari 2019
Wederom zet Voetjebal Amsterdam-Amstelveen tijdens de voorjaarsvakantie Sporthal de Pijp weer op zijn kop!
Aantal deelnemers: 3 (3)
Inschrijven is mogelijk tot 17-02-2019
Panasj / Voetjebal Amsterdam
06-144 25 785 Nieuwe Kalfjeslaan 21
1182 AA Amstelveen
info@panasjamsterdam.nl
Terug naar boven